FAQ & Fragt

Q: HVOR LÆNGE VIL DET TAGE FOR AT MODTAGE MINE ØLSNORKEL PRODUKTER?

A: Sker bestillingen før kl. 18 er leveringstiden 1-2 hverdage. Vi arbejder på højtryk for, at kunne levere jeres snorkler så hurtigt som muligt!  

Q: HAR MINE PAKKER TRACKING? HVORDAN TRACKER JEG MINE PRODUKTER?

A: Alle produkter sendt fra oelsnorklen.dk bliver sendt med track&trace. Du modtager dit T&T nummer på sms/mail, og kan løbende følge din snorkels rejse på Postnords hjemmeside. 

Skulle du mod forventning ikke have modtaget et T&T-nummer, så tjek dit spam-filter eller kontakt os på mail: kontakt@oelsnorklen.dk eller tlf: 40108248

Q: HVORDAN BESTILLER JEG FRA HJEMMESIDEN?

  1. Find de produkter du gerne vil købe
  2. Tryk "læg i kurv"
  3. Hvis du har købt en pakkeløsning og ønsker bestemte farvevalg, bedes du efterlade en kommentar i kurven under "noter til sælgeren"
  4. Tryk på "gå til betaling"
  5. Indtast betalingsoplysninger og tryk "betal nu"
  6. Indtast leveringsoplysninger
  7. Glæd dig til at komme igang med at snorkle 

Q: GIVER ØLSNORKLEN EN KVALITETSGARANTI FOR ALLE PRODUKTER, SOM SÆLGES PÅ SIDEN?

A: Absolut! Ølsnorklerne er lavet i materiale til fødevarekvalitet, udelukkende fremstillet af SGS godkendt TPE-materiale med et genbrugeligt og rustfrit sugerør i stål. af Hvis du ikke kan lide produktet eller finder skader på produktet, skal du straks kontakte os! Vi gør alt for at sikre dig den bedste oplevelse. Du kan bare kontakte os, så får vi det ordnet!

Q: ER HJEMMESIDEN SIKRET MED MINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

FORTROLIGHEDSPOLITIK:  Alle personfølsomme oplysninger bruges udelukkende til forsendelse af ordren. Vi bekræfter at oplysninger ikke sælges eller videregives til tredjepart. 

Personoplysningerne registreres hos oelsnorklen.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

SNORKLEN Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Oelsnorklen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@oelsnorklen.dk

Cookies
På https://oelsnorklen.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Q: HVORDAN KOMMER JEG I KONTAKT MED JER?

A: Vi håndterer alle vores kundeserviceforespørgsler via email eller direkte beskeder på vores sociale netværk. (Facebook Messenger & Instagram)

Email: kontakt@oelsnorklen.dk

Adresse: Fynsgade 28, 8000 Aarhus, Danmark

Facebook: @Oelsnorklen

Instagram: @Oelsnorklen